Baranja info u 2018. godini donosi niz noviteta za čitatelje i poslovne partnera

  SHARE

  baranja ingoGodina 2017. za naš je portal bila vrlo uspješna. Pratili smo pregršt manifestacija i događaja u Baranji te o njima izviještavali. Time smo povećali broj posjetitelja portala i pratitelja na društvenim mrežama, što je privuklo nove poslovne partnere za oglašavanje na našem portalu. Dolaskom Nove godine Baranja info uvodi niz noviteta za same čitatelje i poslovne partner.

  Iz godine u godinu podižemo sustava javnog informiranja na području Baranje, a sredinom 2018. godine smo odlučili u Belom Manastiru otvoriti najmoderniji poslovni prostor koji će sadržavati TV studio, te redakciju portala.

  Noviteti za čitatelje portala Baranja info će se ogledati u bogatijem sadržaju proširenom na vijesti s područja županijske i nacionalne razine, te ćemo uvesti dvije nove kategorije magazin i tehnologija. Također ćemo obogatiti sadržaj video produkcijom koja će pratiti društveni život Baranje na području gospodarstva, rada udruga, športskih klubova, politike te ostalih važnih čimbenika.

  Za sve poslovne partnere od 1. siječnja 2018. godine snizili smo cijene oglašavanja od 20% do 50% iz razloga da digitalni marketing bude dostupan manjim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima i OPG-ovima kako bi uz manje uloženih sredstava mogli prezentirati svoje proizvode ili usluge široj publici.

  Za poslovne partnere koji su zainteresirani za usluge medijskoga praćenja omogućili smo godišnju pretplatu čime će svojim aktivnostima sudjelovati u radu naših medijski servisa kroz sustave javnog informiranja s područja, gospodarstva i društvenoga rada udruga, politike.

  Pozivamo Vas da i dalje budete dio najvećeg i najčitanijeg baranjskog portala te zajedničkim snagama stvaramo Bolju Baranju.

  Kao dokaz naše kvalitete i našega rada Baranja info danas surađuje s preko 35 poslovnih partnera na području marketinga i medijskoga praćenja. U 2017. povjerenje oglašavanja na našim portalima ukazale su nam i osječke tvrtke Trgovački centar Portanova i Športski objekti te mnogobrojne Baranjske tvrtke, jedinstveni upravni odjeli (grad i općine), udruge i drugi.

  Cijenik oglašavanja za 2018. godinu.