Portastična srijeda: Shopping s popustima danas u Portanovi

  SHARE

  portastična srijeda

  Prva srijeda u mjesecu je sjajan dan za odlične uštede. Trgovine u Portanovi su i za ovu srijedu 3. listopada pripremile popuste koji će oduševiti svakog željnog kvalitetnog i povoljnog shoppinga.

  10% popusta na cjelokupan asortiman pripremio vam je Müller, odnosno dodatnih 10% popusta na cjelokupnu kupovinu Vitapur. 15% popusta vas očekuje u Baby Centru, Heti, Kroni, te u dm-u za kupovinu iznad 200 kn, a u Polleo sportu za kupovinu iznad 400 kn.

  Popusti se penju na 20% u trgovinama Hervis, Ferivi sport, Camel active, CCC, ShoeBeDo i Shooster, te na sve Lego proizvode po redovnim cijenama u Baby Center trgovini. 30% popusta ostvarite prilikom kupovine na dio asortimana u Mobia shopu i women’secret trgovini.

  40% popusta imate priliku iskoristiti u trgovinama Mass shoes i Argentum, a u kuglanju u GBowlingu možete uživati uz čak 50% niže cijene. Ne zaboravite i da je danas Moja CineStar srijeda i da samo danas možete u kino za 22 kune.

  Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude Portanove, a sve popuste koji vas očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr