Večeras Zagrebački Teatar Gaudeamus gostuje u Belom Manastiru

SHARE
foto:HRKS
foto:HRKS

Taeatar Gaudeamus zabavit će u nedjelju belomanastirsku publiku izvrsnom predstavom „Doktor Wong“ nastaloj prema djelu Marie Weiss „The Ref“.

Izvrsna predstava u izvedbi ansambla Teatra Gaudeamus postigla je uspjehe na državnom 57. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera koji je održan u svibnju tijekom 6 festivalskih dana u Vodicama i Pazinu. Predstava je nominirana za najbolju predstavu Festivala i najbolju režiju, a glumac Vedran Vitez zaslužio je Nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu. Spomenutim uspjesima Teatar Gaudeamus izborio je gostovanje u Belom Manastiru u okviru programa gostovanja najuspješnijih predstava Festivala hrvatskih kazališnih amatera na područjima od posebne državne skrbi uz materijalnu potporu Ministarstva kulture RH, a u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Gradskog kazališta Beli Manastir.

U nastavku pronađite informacije o predstavi i budite dio publike 22. 10. u 19 h u Gradskom kazalištu Beli Manastir.  Ulaz je slobodan.

O PREDSTAVI

Badnja je noć. Lopov, bježeći pred policijom, provaljuje u kuću i za taoce zarobljava cijelu obitelj. Prisiljen provesti večer sa disfunkcionalnom obitelji ulovljen je u mrežu njihovih bračnih neprilika. Da bi preživio nema izbora nego uhvatiti se u koštac s njihovim problemima… kako će se s njima suočiti pogledajte u komediji Dr. Wong.