Udruga žena ˝Izvor˝ Općine Kneževi Vinogradi započela je s provedbom projekta ˝Inkluzijom do napretka˝

  SHARE

  osijek-co-cathedral-1144004_960_720Udruga žena ˝Izvor˝ Općine Kneževi Vinogradi, uz financiranje Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, provodi projekt pod nazivom ˝Inkluzijom do napretka˝ u razdoblju od 01. studenoga 2016. godine do 31. listopada 2017. godine. Vrijednost projekta iznosi 127.000,00 kuna. Projekt je usmjeren smanjenju  i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji u život zajednice socijalno osjetljivih skupina.

  Primarne aktivnosti su prijevoz korisnika i pravno savjetovanje. U sklopu projekta provodit će se kreativne radionice i mjesna druženja. Projektom se želi doprinijeti socijalnom uključivanju osoba starije životne dobi iz izoliranog ruralnog područja Općine Kneževi Vinogradi.

  Prijevoz osoba koje su starije životne dobi, osobe s invaliditetom te slabijeg imovinskog stanja do zdravstvenih ili drugih institucija Udruga će vršiti prema potrebi korisnika u skladu s mjesečnim planom.

  Pravno savjetovalište održavati će se u prostorijama Udruge ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 9 do 13 sati, jednom mjesečno u drugim mjestima s područja Općine, a po potrebi i individualno.

  U vremenu trajanja projekta planirane su kreativne radionice i mjesna druženja o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena.

  Svi zainteresirani mogu nam se javiti na broj telefona: 031/730-182, na e-mailom: udruga.zena.izvor@gmail.com ili doći osobno u prostorije Udruge na adresi: Glavna 78, Kneževi Vinogradi.