Učenica OŠ “Čeminac” Nikolina Kralj osvojila je 1. mjesto za izradu kratke priče „Sigurno na željezničko‐cestovnom prijelazu”

  SHARE
  Foto: Goran Blatančić
  Foto: Goran Blatančić

  Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za izradu kratke priče/pjesme „Sigurno na željezničko‐cestovnom prijelazu”.

  Natječaj je organiziran u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011. – 2020. pod projektom Implementacija mjera za povećanje sigurnosti najranjivijih sudionika u prometu na željezničko‐cestovnim prijelazima sa svrhom promoviranja i edukacije o sigurnosti na željezničko‐cestovnim prijelazima, a namijenjen je učenicima osnovnih škola.

  Obzirom da se OŠ “Čeminac” nalazi u neposrednoj blizini željezničko-cestovnog prijelaza koji je označen samo prometnim znakom, odlučili su se prijaviti na natječaj.

  Pod vodstvom svoje učiteljice Tanje Sušac, za svoje literarne uratke, učenica Nikolina Kralj osvojila je 1. mjesto i kao nagradu dobila Samsung Galaxy tablet i vrijedan poklon paket HŽ-a, a učenica Leona Križaj poklon paket HŽ-a.

  Vrijedne nagrade i priznanja osobno je uručila voditeljica projekta doc.dr.sc. Danijela Barić. Radovi učenica objavljeni su u zborniku radova.

  Čestitamo učenicama na ostvarenom uspjehu.