U tijeku je natječaj za ReArt festival u božićnom izdanju 2016.

SHARE

Stiglo je vrijeme za još jedno – božićno izdanje ReArt festivala! U tijeku je natječaj za sve izlagače, koji se na božićno izdanje ReArt festivala mogu prijaviti do 30. studenog.

Na natječaj se mogu prijaviti svi umjetnici ili grupe umjetnika koji žele predstaviti svoj rad, kao i svi kreativci ili grupe kreativaca, udruge, obrtnici ili mali poduzetnici koji izrađuju svoje predmete ručno, sa što manje upotrebe strojne obrade.

Ono što se i ovoga puta ocjenjuje pri izboru kandidata su originalnost rada/branda, ručna obrada rada koja treba ukazivati na što manje strojne obrade, neobičnost ili inovativnost u radu kao i kvaliteta samog rada koji stvara određeni identitet rada/branda.

Kako biste se prijavili na božićno uzdanje ReArta potrebno je ispuniti prijavnicu Za ReArt božićno izdanje 2016. te zajedno s priložene četiri fotografije proizvoda koji se planiraju izlagati poslati na e-mail reart.sajam@gmail.com s naznakom „ReArt Božić 2016“, najkasnije do 30. studenog 2016. Fotografije predstavljaju Vas i Vaš proizvod, stoga iz ReArta preproručuju da ih pošaljete u što kvalitetnijem formatu.

Božićni ReArt održat će se 16. i 17. prosinca te još jednom okupiti i povezati kreativnost, umjetnost i kulturu iz cijele Hrvatske. Uz sajamski dio, kao glavnu sastavnicu, ReArt festival priprema i kulturno-umjetnički program, sada već neizostavnu sastavnicu ReArt festivala, u kojem će moći sudjelovati svi ljubitelji kulture i umjetnosti, ali i svi željni daška zabave i kreativnosti!

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE