Tko je sretni dobitnik nove Toyote u Portanovi?

  SHARE

  Novi automobil i poklon bonovi u vrijednosti čak 11.000 kuna uskoro dobivaju svoje vlasnike

  U subotu, 30. prosinca u 18 sati na javnom izvlačenju i uz prisutnost javnog bilježnika – saznat ćemo ime novog vlasnika nove Toyote Aygo!

  Izvlačenje će se održati na prizemlju Portanove, odmah do Info pulta i mogu mu prisustvovati svi posjetitelji centra. Kako to običava biti prilikom izvlačenja nagrada u Portanovi – vjerojatno će i tu čast izvući sretnog dobitnika imati netko od slučajnih posjetitelja, zato budite u blizini.

  Osim automobila, izvlače se i dobitnici poklon bona u vrijednosti od 2.000 kuna koji daruje Luckia casino, poklon bonova u vrijednosti 1.000 kuna koje daruju Amadeus+, Europa92, Tele2 i Heta i poklon bonova u vrijednosti 500 kuna koje daruju Top Shop, Triumph, Ferivi sport, ShoeBeDo, CCC, Springfield, Office shoes, bio&bio, Offertissima i Twister igraonica.

  A ovih dana razloga za dolazak u Portanovu ima i više nego dovoljno. Sezonska sniženja su počela odmah nakon Božićnih blagdana pa gotovo da nema izloga koji ne zove na shopping sa značajnim uštedama. Iskoristite priliku dok je izbor još velik i po povoljnim cijenama uhvatite sve must have komade koje ste dugo priželjkivali. Isplanirajte skori posjet svom omiljenom centru i istražite velike popuste omiljenih brendova.

  Ne zaboravite i na prilagođeno radno vrijeme Portanove za vrijeme Novogodišnjih blagdana… Na staru godinu (31.12.2017.) trgovine rade do 17 sati, a 1.1.2018. trgovine ne rade. Drugi kat centra radit će također prema prilagođenom radnom vremenu a detaljnije se informirajte na www.portanova.hr.

  Uživajte u shoppingu u Portanovi!