Tijekom današnjeg dana posjetite Božićni sajam i ostale zanimljive sadržaje

  SHARE

  Turistička zajednica Baranje poziva vas da posjetite završnicu ovogodišnjeg Adventa u Baranji, koja će se održati u Belom Manastiru, 20. prosinca s početkom u 17.00. sati.

  Očekuje vas iznimno bogat i zanimljiv program, nastupi HKUD-a Beli Manastir, Župnog zbora Sv. Martin, SKOK kluba i Gimnastičkog kluba Beli Manastir. Ne propustite ni nastupe Umjetničke škole Beli Manastir, glazbenog sastava Trilium te modnu reviju simpatičnih Mravaca Znalaca i njihov Mravomraz.

  Neizostavan dio Adventa u Baranji je i veliki božićni sajam gdje vas očekuje oko 40 izlagača raznih delicija i tradicijskih proizvoda, zato dođite i uživajte u slasnim medenjacima, kuhanom vinu te božićnim palačinkama i prepustite se neponovljivoj božićnoj atmosferi.

  Čaroliju predbožićnog ugođaja upotpunite romantičnim poljupcem ispod imele i vožnjom kočijom, ili nam se pridružite u puštanju božićnih želja u nebo.

  Za Turistička zajednica Baranje pripremili i jedno veliko božićno iznenađenje koje ćete otkriti ako odlučite posjetiti ovogodišnji Advent.