Teška prometna nesreća u Belom Manastiru

    SHARE

    Večeras između 19 i 20 sati dogodila se teška prometna nesreća u Belom Manastiru, dvije osobe su ozljeđene i do našeg dolaska već su bile odvezene kolima hitne pomoći. Naime prometna nesreća se dogodila na raskrižju između Ulice kralja Petra Krešimira IV i Školske ulice.

    Prema riječima očevidaca vozilo marke Rover kretalo se ulicom kralja Petra Krešimira IV iz pravca sportskog parka čuvene “Šparte” prema sportskoj dvorani odnosno Domu zdravlja. Na raskrižju je vozačica Rovera ignorirala znak “križanje s cestom s prednošću prolaska” popularno zvanoga trokut, te je tim činom oduzela prednost vozaču osobnog vozila marke Opel. Vozač Opela se kretao školskom ulicom u smjeru od Srednje škole prema Domu zdravlja, te unatoč kočenju nije uspio izbjeći sudar.

    Vozačici Rovera i vozaču Opela na licu mjesta je ukazana prva pomoć, nakon čega su oboje odvezeni na promatranje kolima hitne pomoći. Neslužbeno doznajemo kako se vozač Opela žalio na bolove u gornjem djelu tijela, do na vozačici nije bila vidljiva ozljeda, ali je bila vrlo potresena i u stanju šoka. Na oba vozila kao što se iz galerije fotografija može vidjeti nastala je šteta od više tisuća kuna.