Sutra se održavaju izbori za vijeća mjesnih odbora na području Općine Petlovac

  SHARE
  Foto: MB Press
  Foto: MB Press

  Sutra, 26. studenog 2017. godine, održavaju se izbori za vijeća mjesnih odbora na području Općine Petlovac.

  Kandidacijske i zbirne liste na izborima za vijeća mjesnih odbora na području Općine Petlovac možete pogledati ovdje.

  Biračka mjesta određena su:
  1. Biračko mjesto broj 1. u Petlovcu, Osnovna škola. Rade Končara 29, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Petlovcu, Sudarašu, Širinama i Zelenom Polju.

  2. Biračko mjesto broj 2. u Baranjskom Petrovu Selu, Oosnovna škola, Kolodvorska 74 E na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Baranjskom Petrovom Selu.

  3. Biračko mjesto 3. u Luču, Osnovna škola, Vladimira Nazora 95 A, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Luču.

  4. Biračko mjesto broj 4. u Novom Bezdanu, Dom kulture, Srednja ulica 8, na kojem će glasovati birači s prebivališta u Novom Bezdanu.

  5. Biračko mjesto broj 5. u Torjancima, Dom kulture, Graničarska 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Torjancima.

  Birači na ovim izborima mogu glasovati samo u mjestu svog prebivališta i da će popis birača sadržavati birače s prebivalištem na području navedenih mjesnih odbora koji će napuniti 18 godina do dana provedbe izbora i koji imaju važeće osobne iskaznic. Birači koji prilikom dolaska na biračko mjesto utvrde da nisu upisani u izvatke iz popisa birača, mogu na dan izbora u Matičnom uredu Beli Manastir dobiti potvrdu za glasovanje (npr. osobe koje nemaju važeće osobne iskaznice).