Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji Toyotu Aygo ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada

  SHARE
  foto: Portanova
  foto: Portanova

  Ovaj vikend uživajte u shoppingu, sudjelujte u nagradnoj igri, darujte krv ili poklonite svoju staru odjeću onima kojima je najpotrebnija  

  Portanova je prepuna predivnih detalja za kombiniranje efektnih jesenskih kombinacija, a ako do sada niste obavili shopping i obnovili svoju garderobu napravite to ovaj vikend. Izbor u Portanovi je raznolik i svatko će pronaći nešto za sebe, a nakon odličnog shoppinga uz predočenje računa na Info pultu preuzmite svoj kupon i sudjelujte u fantastičnoj nagradnoj igri. Kupon možete preuzeti uz predočenje računa iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta neovisno o iznosu. U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti automobil Toyota AYGO ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada… poklon bon u vrijednosti od  2.000 kuna u Luckia casinu, poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna trgovine Amadeus+, Europa92, Tele2, Heta ili poklon bon u vrijednosti od 500 kuna Top Shopa, Triumpha, Ferivi sporta, trgovine ShoeBeDo, CCC, Springfield, Office shoes, bio&bio, Offertissima ili Twister igraonice. Nagradna igra traje do 29.12.2017.

  Svake posljednje subote u mjesecu, pa tako i ove, imate priliku napraviti jednu od najplemenitijih gesti jer je u Portanovi organizirano dobrovoljno darivanje krvi. Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u TC Portanova od 16 do 19 sati.

  Ove subote također možete pomoći onim najpotrebitijima svojim sudjelovanjem u humanitarnoj akciji „Otvori ormar, otvori srce“! Ispraznite svoje ormare od odjeće i obuće koja vam je suvišna i poklonite onima kojima je potrebna. Akcija se održava od 10 do 12 sati na prizemlju Portanove, kod panoramskog lifta. Sva roba prikuplja se za Crveni križ Osijek.

  Podsjećamo vas na radno vrijeme Portanove na blagdan Svih Svetih – trgovine u Portanovi ne rade, dok II. kat radi prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme zakupaca II. kata možete provjeriti na www.portanova.hr

  Vidimo se u Portanovi!