Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji Toyotu Aygo i ostale vrijedne nagrade!

  SHARE

  Ovaj vikend uživajte u shoppingu, sudjelujte u nagradnoj igri i dođite na casting za Portanova Fashion Incubator

  Portanova Fashion Incubator poziva djevojke iznad 174 cm visine i mladiće iznad 183 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina, na veliki CASTING. Casting za 17. Portanova Fashion Incubator održat će se u subotu 21.10. s početkom u 11 sati. Organizatori napominju da djevojke trebaju doći minimalno našminkane, raspuštene kose, u odjeći koja prati liniju tijela i u cipelama na visoku potpeticu.

  Vrijeme za shopping je sad! Iskoristite vikend, posjetite Portanovu i obnovite svoju garderobu! Nakon odličnog shoppinga u Portanovi na Info pultu uz predočenje računa iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta preuzmite svoj kupon i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Portanove.

  U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti automobil Toyota AYGO, ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada… poklon bon u vrijednosti od  2.000 kuna u Luckia casinu, poklon bon 1.000 kuna trgovine Amadeus+, Europa92, Tele2, Heta ili poklon bon u vrijednosti od 500 kuna Top Shopa, Triumpha, Ferivi sporta, trgovine ShoeBeDo, CCC, Springfield, Office shoes, bio&bio, Offertissima ili Twister igraonice. Nagradna igra traje do 29.12., požurite do Info pulta Portanove, preuzmite kupon i zaigrajte ovu vrijednu nagradnu igru!

  Vidimo se u Portanovi!