Statistika: Baranjci najpijaniji za vrijeme Vinceške

  SHARE
  izvor: mup
  izvor: mup

  U razdoblju od 22. do 25. siječnja, povodom proslave „Svetog Vinka“ na području cijele policijske uprave provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

  Ukupno je utvrđeno 57 prekršaja alkohola od čega 16 na području Postaje prometne policije Osijek, po 2 na područjima I policijske postaje Osijek, II policijske postaje Osijek, Policijske postaje Donji Miholjac i Policijske postaje Đakovo, 19 na području Beli Manastir, 5 na području policijske postaje Belišće, 8 na području Policijske postaje Našice i 1 na području Postaje granične policije Beli Manastir.

  Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena je kod 41-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je dana 23. siječnja 2016. godine upravljao osobnim automobilom i u 23,49 sati zaustavljen u Valpovu, u Ulici Matije Gupca te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,40 g/kg. Za provjeru koliko je promila imao svojedobno najveći Baranjski rekorder kliknite OVDJE!

  Za vrijeme provođenja pojačanih mjera evidentirano je 11 prometnih nesreća od čega 4 u kojima je jedan od sudionika imao alkohola u krvi.

  Foto: PU Osječko-baran jska
  Foto: PU Osječko-baran jska