Sezonska sniženja, sajam vjenčanja i humanitarna revija poznatih ovaj vikend u Portanovi

  SHARE

  Sve veća sezonska sniženja mame iz svakog izloga, a velika ponuda Sajma vjenčanja, radionice, degustacije, modne revije te sajamski popusti spremni su za buduće mladence

  Sve to i još puno više očekuje vas ovaj vikend u Portanovi. Zato budući mladenci i svi ljubitelji vjenčanja – rezervirajte svoje vrijeme 13. i 14. siječnja 2018. za 9. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku jer brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Osim raznovrsne ponude izlagača posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčane mode priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu.

  Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a ove godine pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Humanitarni projekt podržat će i poznate osobe – glumice HNK Osijek Sandra Lončarić i Ivana Soldo Čabraja, pjevačica Nera Mamić, pjevači Mario Roth i Goran Bošković, maratonac Dragan Kovačević i drugi – koji će u subotu, 13. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u Portanovi prošetati pistom. Također, sve posjetitelji imat će priliku sudjelovati u humanitarnoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom „Dar“ iz Osijeka.
  Radno vrijeme sajma je subota i nedjelja od 9 do 21 sat, događanje se odvija na 2. katu Portanove, a ulaz je besplatan. Program Sajma vjenčanja potražite na www.portanova.hr

  Nema zime dok je vrućih sniženja – ako još niste, sada je pravo vrijeme iskoristiti sve što SEZONSKA SNIŽENJA nude – najbolji komadi jesen/zima kolekcija sniženi su do čak 70% i to nije kraj. Sniženja su svakim danom sve veća – nemojte čekati da vam se rasprodaju omiljeni komadi u vašoj veličini.

  Ako ne prije – vidimo se ovaj vikend u Portanovi! 😉