Radionica: “Kako razviti prepoznatljivi baranjski proizvod”

    463
    SHARE
    foto:24info
    foto:24info

    Dvodnevna radionica će se održati 19. i 20. siječnja 2016. godine u organizaciji LAG-a Baranja, Ministarstva poljoprivrede, Uprave za kvalitetu hrane i fitosanitarne politike, a u suorganizaciji s Udrugom Slap, Udruženjem Baranja i Općinom Kneževi Vinogradi.

    Tema radionice je “Kako razviti prepoznatljivi baranjski proizvod” i namijenjena je proizvođačima poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, u prvom redu proizvođačima začinske paprike i baranjskog kulena.

    Cilj radionice je poticanje proizvođača poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda na uključivanje u sustav kvalitete u svrhu razvoja prepoznatljivih lokalnih proizvoda uz razvoj partnerstva i poslovnog povezivanja.
    Radionica će se održati:
    -19. siječnja 2016. godine u 13,00 sati za proizvođače začinske paprike i drugih domaćih proizvoda u Mađarskom civilnom centru Deak Ferenc, Šandora Petefija 37 u Lugu;
    -20. siječnja 2016. godine u 10,00 sati za proizvođače kulena i drugih mesnih proizvoda i potencijalne proizvođače autohtonih pasmina svinja u Domu kulture u Kneževim Vinogradima

    Više o programu, sadržaju i govornicima radionice možete organizatore kontaktirati putem e-maila: lag.baranja@gmail.com ili na broj telefona 031/333-813.