Prometna nesreća četiri vozila u Bilju

    SHARE

    Bilje- U ranim jutarnjim satima u ponedjeljak došlo je do prometne nesreće na županijskoj cesti 4257 u naselju Bilje. Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili na terenu nesreća se dogodila u Ulici kralja Tomislava približno 300 metara od kružnog toka u samom centru Bilja.

    Pretpostavlja se kako je vozač osobnog vozila Renault Megana vozio Biljem Ulicom kralja Tomislava iz smjera Darde prema Osijeku, te je iz još neutvrđenih razloga izgubio nadzora nad svojim vozilom. Pri čemu se sudario s tri parkirana osobna automobila.

    Nakon sudara s parkiranim vozilima od siline udarca vozilo Renault završilo je sa suprotne strane kolnika u oborinskom kanalu.

    Oštećena vozila u nesreći su još osim spomenutog Renaulta, dva osobna vozila marke Mercedes i jedno osobno vozilo marke Audi. Na sva četiri vozila nastala je velika materijalna šteta. Policija će nakon provođenja očevida utvrditi razloge zbog kojih je došlo do ove velike prometne nesreće. Do tada apeliramo na vozače da povećaju oprez zbog magle i skliskih kolnika.