Predblagdanski vikend u Portanovi!

  SHARE

  Družite se sa Djedom Božićnjakom i osvojite nagrade u bogatoj nagradnoj igri i natječajima

  Da se Božić približio osjeti se na svakom koraku dok šetate Poranovom. Zadovoljna i nasmijana lica u potrazi za savršenim darom, topla atmosfera i blagdanski ugođaj odišu cijelom Portanovom. A dok uživate u shopping možda sretnete i Djeda Božičnjaka koji će vas počastiti slasticom od Kraša. Najdraži Djedica dolazit će u Portanovu svakoga dana sve do 23.12. u 17 sati.

  Šetnju Portanovom iskoristite i za pronalazak mini Portoša. U jednom izlogu skrila se mini maskota Portanove, a ako ju pronađete možete sudjelovati u fantastičnom natječaju i osvojiti poklon bon od čak 500 kuna iz trgovine u kojoj se sakrio Portoš. Kako sudjelovati saznajte na www.portanova.hr

  Ako ste u Portanovu odlučili povesti svoje klince i klinceze, ove subote od 9 sati Twister igraonica ponovo otvara svoja vrata još ljepša i slađa! Twisti tete s veseljem očekuju mališane na igri na starom mjestu, svježe obnovljenom za zabavu i smijeh… Cijeli vikend u Twister igraonici biti će puno iznenađenja.

  Nakon odličnog shoppinga svratite do Info pulta Portanove, uz predočenje računa preuzmite kupon i sudjelujte u nagradnoj igri. Nikada ne znate možda ste baš vi među 16 sretnih dobitnika koje očekuje automobil Toyota AYGO ili jedna od 15 drugih vrijednih nagrada.

  A ove subote imate priliku napraviti jednu od najplemenitijih gesti! U suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Osijek i Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organizirali smo redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Portanovi ove subote, 16.12. od 16 do 19 sati.

  Vidimo se u Portanovi!