Poziv na uvodnu radionicu programa „Aktivni u Zajednici“

  SHARE

  slagalica

  Zaklada Slagalica i Grad Beli Manastir pozivaju sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati dana 13. ožujka 2018. godine u 15:00 sati u prostorijama Male vijećnice u zgradi Gradske uprave, na adresi Kralja Tomislava 53.

  Grad Beli Manastir je temeljem Javnog poziva odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice žele riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

  Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u sklopu ovog programa. Pozivaju se svi da se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

  Sudjelovanje je besplatno, radi što kvalitetnije odrade radionice svoj dolazak potvrdite na e-mail info@zaklada-slagalica.hr ili na telefon 031/213-255