Poziv na treće predavanje “Poslovna knjižica” – Digitalni nomad o obrtništvu

SHARE

poslovna_knjiznica3

Još jedno u nizu predavanja ciklusa „Poslovna knjižnica“ održava se u ponedjeljak 22. siječnja od 17:30 sati u Gradskoj knjižnici Beli Manastir. Gost je Tomislav Pancirov, lifestyle poduzetnik i digitalni nomad koji će predavanje održati putem Interneta.

Stručnjak za digitalni marketing s diplomom Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Tomislav Pancirov, otišao je iz korporativnog sektora u kojemu je radio marketinške kampanje za najveće regionalne tvrtke i postao obrtnik. Otvorio je svoj Youtube kanal i put ulaska u poduzetništvo pratio kamerom. I dalje radi digitalni marketing za klijente, ali radi na svom laptopu od kud god želi. Uvjet su pristup Internetu i dobra organizacija. Postao je najpoznatiji hrvatski digitalni nomad, a u novije vrijeme i voditelj predavanja i radionica. Ovaj strastveni marketingaš predavanje će odraditi kroz YouTube video prijenos uživo i isto možete pratiti na njegovom Youtube kanalu tijekom predavanja u Gradskoj knjižnici Beli Manastir, ali i nakon, sa svog računala. A što sve još radi gospodin Pancirov možete pratiti i na njegovom osobnom blogu.

Inače, „Poslovna knjižnica“ zamišljena je kao niz predavanja čiji gosti su i poduzetnici i obrtnici, a koja zajedno s uvodnim predavanjima održanim od strane ravnateljice Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira Milice Milosavljević populariziraju poduzetništvo te srednjoškolcima i zainteresiranim građanima omogućuju uvid u svakodnevnicu poduzetnika u Hrvatskoj.

Za ovo predavanje gospodin Pancirov će obuhvatiti niz pitanja od toga koliko su mu mjesečni troškovi rada obrta, kako organizira svakodnevni rad iako nije u uredu, bi li da sad ulazi u poduzetništvo odabrao bilo koji drugi pravni oblik, te naravno što je digitalno nomadstvo i kako ono funkcionira u Hrvatskoj, a kako u ostatku svijeta. Svi koji budu pratili predavanje tijekom istoga moći će predavaču uživo postavljati pitanja.