Poziv na kazališnu predstavu – Sve o ženama

SHARE
foto Teatar Gavran
foto Teatar Gavran

Centar za kulturu Grada Belog Manastira, uz potporu Ministarstva kulture RH organizira gostovanje TEATRA GAVRAN s predstavom „SVE O ŽENAMA“.

Predstava će biti odigrana 8. ožujka 2018. (četvrtak) u 19.00 sati u dvorani kina Beli Manastir. Ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti radnim danom od 9 do 14 sati u Centru za kulturu ili sat vremena prije početka predstave na blagajni dvorane kina.

Predstavu Mire Gavrana režirala je Mladena Gavran, a glume Lana Gojak, Kristina Krepela i Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas.

O predstavi:
Gavranova komedija “Sve o ženama” najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea… Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se od 21. veljače 2018. igra u Hrvatskoj. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su tri sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.