Portastična srijeda – shopping s popustima i druženje s bijelo-plavima u srijedu u Portanovi

  SHARE

  Sezonska sniženja nisu pravo ni završila, a dolazi nam Portastična srijeda koja iznova donosi fantastične popuste i pogodnosti na kupovinu u trgovačkom centru Portanova.

  Ove Portastične srijede, 7. ožujka u dm-u vas očekuje 15%, a u Konzumu i bio&bio trgovini 10% popusta na cjelokupnu kupovinu iznad 200 kuna.

  Springfield nudi 20% popusta na cijeli asortiman, Baby center i Magic baby 15%, Douglas je pripremio 20% popusta na make up asortiman, a Mobia 30% popusta na dio asortimana. U Massu ostvarite 40% popusta na drugi, jeftiniji artikl, a u Pittarossu na drugi par sportske obuće.

  Popusti su spremni već i za nove kolekcije, pa tako Galileo, Hervis, Ferivi sport, Shooster i Tom Tailor daju 20%, a s’Oliver, ShoeBeDo i Office shoes 10% popusta.

  Samo u srijedu 7. ožujka pogledajte film u CineStaru za 19,90 kn, kuglajte u GBowlingu uz 50% popusta ili se zabavite na ludo zabavnim 9D projekcijama za samo 20 kn.

  Sve popuste koji vas očekuju ove srijede potražite na www.portanova.hr

  A sve najmlađe posjetitelje u srijedu 7. ožujka od 17 do 20 sati očekuje BIJELO-PLAVI DJEČJI KUTAK, kreativna nogometna radionica u kojoj ćemo se zabavljati, natjecati i osvajati vrijedne nagrade! Bit će tu i navijačkih rekvizita i navijačkih pjesama, i facepainting i odličnog druženja s bijelo-plavima.

  Vidimo se u srijedu u Portanovi!