Portastična srijeda – najbolji dan za dolazak u Portanovu

  SHARE

  portastična srijeda

  Vrijeme je za shopping, a zadnja Portastična srijeda u godini donosi vam odlične popuste u trgovinama Portanove!

  Odlični popusti i nevjerojatne pogodnosti očekuju vas i ove Portastične srijede pa je jednostavno šteta ne iskoristiti atraktivnu ponudu koja se krije iza šarenih i oku privlačnih izloga trgovina. U dm-u vas očekuje 15%, a u bio&bio trgovini i Konzumu 10% popusta na kupovinu iznad 200 kuna.

  Nemojte propustiti 20% popusta na sav asortiman koji nije već snižena u Ferivi sportu, Adidasu i Nikeu, svratite i u Shooster gdje vas očekuje 20% popusta na cijelu kolekciju ili iskoristite 50% popusta na označeni dio asortimana u Office Shoesu. Odličnih 15% popusta na sav asortiman (izuzev Stokke) očekuje vas u trgovini Magic baby, dok vas 15% popusta na redovne cijene očekuje u trgovini Baby Center. 20% popusta na sve artikle iskoristite u Springfieldu.

  Ako se želite zabaviti, samo ovu Portastičnu srijedu u GBowlingu vas očekuje popust od 50% na kuglanje, a sutra je i Moja Cinestar srijeda te u kino možete ići za 19,90 kuna.

  Koji vas točno popusti očekuju samo ove Portastične srijede kao i uvijek možete saznati na www.portanova.hr Vidimo se u Portanovi!