Portanova u travnju slavi 7. rođendan uz Maju Šuput!

  SHARE

  Nismo se ni okrenuli, a već je prošlo 7. godina od otvorenja najvećeg shopping centra na našim prostorima
  Za najbolje posjetitelje Portanova je isplanirala najbolju rođendansku zabavu koja će trajati čak dva dana i to 21. i 22. travnja.

  Kako to i doliči ovakvom shopping centru, u Portanovi vas očekuje nezaboravan provod koji započinje 21. travnja uz cirkuske radionice, zabavne perfomanse žonglera na štulama, kugli, monociklu i drugim ludim spravama, uz iznenađenja za kupce te besplatni koncert u 21 sat neponovljive Maje Šuput koja će podići dobro raspoloženje na novu razinu kako samo ona to umije.

  Zabava se nastavlja u nedjelju 22. travnja kada će vas nasmijavati žongleri na štulama, balon majstor i vješti karikaturist koji će potpuno besplatno crtati smiješne portrete posjetitelja. Posebno iznenađenje je urnebesna Pikula Zipkaaa – zabavna živa lutka koja će svojim nastupom izmamiti svakome osmijeh na lice.

  Kao i svaki slavljenik – i Portanova će prirediti rođendansku tortu koja će biti besplatna za sve posjetitelje. A kao da to sve nije dovoljno, svi će moći sudjelovati potrazi za 100 kino ulaznica u kiši od 700 balona.

  I kao da to sve nije dovoljno samo po sebi – oba dana proslave rođendana sve posjetitelje očekuje vas SHOPPING S POPUSTIMA.

  Detaljnije o programu proslave rođendana potražite na www.portanova.hr

  Sponzorska objava