Područno natjecanje Vatrogasne zajednice Baranja

  SHARE
  foto:24info
  foto:24info

  Dana 07.06.2015. godine u Luču održano je područno natjecanje Vatrogasne zajednice Baranja. Na natjecanju je sudjelovala i ekipa iz susjedne Mađarske, koja je vrlo uspješno odradila vježbu i osvojila pehar. Natjecanje se održalo u više kategorija: djeca 6-12 godina, mladež 12-16 godina, članovi i članice “A” i “B” ekipe.

  Najuspješniji rezultat u kategoriji djeca muška (6-12g) imao je DVD Luč, ništa manje vrijedno drugo mjesto osvojio je DVD Beli Manastir, a treće je mjesto zauzeo DVD Branjin Vrh. Manje uspješni bili su DVD Kozarac, koji je zauzeo 4. mjesto i DVD Kneževi Vinogradi, koji je zauzeo 5. mjesto.
  U kategoriji djeca žene najuspješniji je bio DVD Jagodnjak koji je zauzeo 1. mjesto, slijede ga DVD Kozarac na 2. mjestu i DVD Darda na 3. mjestu.

  U kategoriji mladež žene (12-16g) 1. je mjesto zauzeo DVD Branjin Vrh, dok je u kategoriji  mladež muška (12-16g) 1. mjesto zauzeo DVD Darda, a 2. mjesto DVD Karanac.

  U kategoriji članovi “A” (muški) najuspješnije 1. mjesto zauzeo je DVD Kneževi Vinogradi,  2. mjesto DVD Karanac, a 3. mjesto odnio je DVD Kozarac. Na 4. i 5. mjesto završili su DVD Beli Manastir i DVD Zmajevac.
  Članice “A” (žene) prema uspješnosti dobro odrađene vježbe poredali su se sa 1. mjestom DVD Kozarac, 2. mjesto DVD Belje- Brestovac, 3. mjesto DVD Petlovac, a posljednje, 4. mjesto, zauzeo je DVD Karanac.
  U kategoriji članovi “B” (muški) 1. je mjesto zauzeo DVD Karanac, a 2.  je mjesto pripalo DVD-u Branjin Vrh.

  U posljednjoj kategoriji gosti mladež 12-16g (žene i muški) prvo je mjesto osvojio DVD Majs, a oni su ujedno bili i jedini natjecatelji.

  A kako se odvijalo natjecanje možete pogledati u galeriji.