Ovaj vikend očekuje nas odlična rođendanska zabava u najdražem shopping centru

  SHARE

  Popusti vizualVeć smo pisali što se sve priprema za posjetitelje ovaj vikend, a za sve koji planiraju posjet Portanovi evo i satnice događanja.

  U subotu 21. travnja  od 11 do 14 sati na 1. katu Portanove održavat će se zabavne cirkuske radionice pod nazivom CIRKUSKI KUTAK ZA MALE I VELIKE u kojima ćete moći naučiti različite tehnike žongliranja sa lopticama, tanjurima, diabolom, devil stickom, poi trakicanma… a svi zainteresirani moći će se okušati u vožnji monocikla, hodanju na štulama te osnovama akrobalansa.

  Od 17 do 20 sati očekuje vas CIRKUSKI CABARE, zabavni performans žonglera na štulama, kugli, monociklu i drugim lugim spravama, a kretat će se po cijeloj Portanovi.

  Cijeli dan PORTOŠ VAS ČASTI SHOPPINGOM, šeta po centru i slučajno odabranim posjetiteljima plaća račune, a u 21 sat na prizemlju centra započinje besplatni koncert jedne jedine i neponovljive MAJE ŠUPUT koji ne smijete propustiti. Dodatno, u subotu će trgovine u Portanovi raditi do 22 sata.

  U nedjelju 22. travnja u dva navrata, od 11 do 13 sati i od 16 do 18 sati bit će upriličena CIRKUSKA ŠETNJA u kojoj će vas zabavljati žongleri na štulama i balon majstor. Od 12 do 14 sati na prizemlju centra crtaju se SMIJEŠNE KARIKATURE. Prepustite se u ruke vještog karikaturista koji će vam potpuno besplatno nacrtati vaš smiješni portret koji ćete ponijeti kući.

  Posebno iznenađenje je urnebesna PIKULA ZIPKAAA –  zabavna živa lutka koja će svojim nastupom koji počinje u 18 sati izmamiti svakome osmijeh na lice, a posebice onim najmlađima.

  Od 19 sati posjetitelji će se moći zasladiti s velikom ROĐENDANSKOM TORTOM, ali i ULOVITI JEDNU OD 100 KINO ULAZNICA U KIŠI BALONA.

  I kao da to sve nije dovoljno samo po sebi – oba dana proslave rođendana sve posjetitelje očekuje SHOPPING S POPUSTIMA. Više popustima koji vas očekuju 21. i 22. travnja, kao i o programu proslave rođendan potražite na www.portanova.hr.screen sezonska