OPREZ: Vandali oštećuju parkirana vozila po Belom Manastiru

  SHARE
  Foto: Pixabay
  Foto: Pixabay

  Tijekom prvih prosinačkih dana dogodila su se čak dva incidenta u kojima su oštećena parkirana osobna vozila. Iako je policija izvijestila kako za jedan od dva slučaja ima osumnjičenoga, ne zna se jesu li slučajevi povezani. Stoga povećajte oprez prilikom ostavljanja vozila na parkiralištima, te pokušajte vozilo ostaviti na osvjetljenom mjestu na kojemu se kreću ljudi da biste izbjegli ovakve neželjene štete na svom limenom ljubimcu.

  Naime, nepoznati je počinitelj, u jutarnjim satima 10. prosinca, zabio više čavala te ogrebao pneumatik osobnog automobila parkiranog u Ulici kralja Tomislava u Belom Manastiru, čime je 37-godišnjoj vlasnici nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. U ovom slučaju policija još uvijek traga za nepoznatim počiniteljem.
  Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 56-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Početkom prosinca 56-godišnjak je auto lakom išarao osobni automobil parkiran na gradskom parkiralištu u Belom Manastiru, čime je 50-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija će podnijeti posebno izvješće.