Održano predstavljanje knjige Slavena Kusture

SHARE

Slaven Kustura

Mladi svestrani autor, Slaven Kustura, iz Županje predstavio je na književnom susretu u Gradskoj knjižnici Beli Manastir 13. veljače 2018. godine svoj književni opus.

Svestranost mladog autora očituje se kroz niz zanimanja i hobija kojima se posvetio, od bavljenja ugostiteljstvom, sviranja u bendovima, pisanja tekstova za iste, bavljenja tetoviranjem, te stand up komedijom. Konstanta koja se provlači i koja je uvijek prisutna u njegovom životu, kao što je sam istaknuo na književnom susretu jest pisanje.
Slaven Kustura do sada je napisao četiri romana Sretno iskreni, Dobra kob, Amigdala i Jednom, nekad, možda, zbirku poezije Jednako drugačiji te ekološku slikovnicu za djecu Vilenjakov potok.
Kustura se okušao i kao dramski pisac, a njegova drama čeka kazališnu izvedbu.

U ugodnom okruženju Gradske knjižnice, Slaven se predstavio sa puno šarma, humora i ljubavi prema pisanju i književnom okruženju.

Iako Kusturi pisanje nije osnovno zanimanje, a u Hrvatskoj to malo kojem autoru to zapravo i je, iz njegovih je riječi vidljivo kako piše i objavljuje knjige zato što zaista uživa u činu stvaranja književnih djela.
Slaven Kustura zasigurno će napisati još puno djela i gostovati u brojnim knjižnicama.

Gradska knjižnica Beli Manastir nada se kako će mladi autor zadržati svoj smisao za humor i jednostavnost u predstavljanju svojih knjiga te kako će opet imati prilike uživati u njegovom društvu.