Održan humanitarni turnir pod nazivom “Djeca za djecu”

  SHARE

  Jučer je na Gradskom stadionu u Belom Manastiru održan humanitarni nogometni turnir pod nazivom “Djeca za djecu”. Novac se skupljao za udrugu Baranjski Leptirići. Prikupljen je iznos od 2.081,00 kune, cijelokupan iznos organizator turnira ŠNK “Baranja-Belje” će tijekom sutrašnjeg dana uplatit na račun Baranjskih leptirića.

  Na turniru su sudjelovali četiri tima, ŠNK “Baranja Belje 1” (Beli Manastir), ŠNK “Baranja Belje 2”, (Beli Manastir), NK “Croatia” (Branjin Vrh) i NK “Šampion” (Šumarina).

  Prvu utakmicu su igrali ŠNK “Baranja Belje 2” i NK “Šampion”, u toj utakmici slavio je NK “Šampion” rezultatom čak 9-1, na poluvrijeme se je otišlo sa 4-0 za NK “Šampion”.

  U drugoj utakmici su igrali ŠNK “Baranja Belje 1” i NK “Croatia”, u toj utakmici je bolja bila ŠNK “Baranja Belje 1” rezultatom 5-2, na poluvrijeme se je otišlo s 1-1.

  U utakmici za 3. mjesto su igrali ŠNK “Baranja Belje 2″ i NK”Croatia”, na poluvrijeme se je otišlo rezultatom 1-1. U drugom poluvremenu momčad NK “Croatia” dolazi do pobjede rezultatom 1-2 i osvaja 3. mjesto na humanitarnom turniru “Djeca za djecu”.

  U finalu su igrali ŠNK “Baranja Belje 1” i “NK Šampion”, ŠNK “Baranja Belje 1” je imala vodstvo 2-0 i u zadnjim trenucima igre NK ‘Šampion’ se vraća u igru, utakmica je završila 2-2 i otišlo se je na jedanaesterce, u lutriji jedanaesteraca bolja je bila ŠNK “Baranja Belje 1” koja je i osvojila ovaj humanitarni turnir za pomoć udruzi Baranjski Leptirići.