Odigrano je ovogodišnje finale kupa Baranje u svim kategorijama

  SHARE
  foto:24info
  foto:24info

  Odigrano je ovogodišnje finale kupa Baranje u svim kategorijama. U oba dana gledali smo zanimljive utakmice i vrlo dobar nogomet.

  POČETNICI:

  Prvo su na teren izašli početnici Mladosti iz Čeminca i Mladosti iz Draža, a utakmicu su dobili Čeminčani rezultatom 5:2. Tri pogotka za Čeminčane postigao je Dino Bešić (8., 24., 46.), a po jedan su dodali Luka Prigl(49.) i Mihael Vidović (41.). Za Draž je oba pogotka zabio Domagoj Balatinac (17., 50.). Za igrača utakmice proglašen je igrač Mladosti iz Čeminca, trostruki strijelac Dino Bešić.

  MLAĐI PIONIRI:

  Finale mlađih pionira donio nam je dvoboj između Borca iz Kneževih Vinograda i Darde. Darđani su slavili sa uvjerljivih 0:4. Pogotke za Darđane zabijali su Bojan Milanović (7., 20.) te Alen Oroz (23) i David Vlašić (45.). Za igrača utakmice proglašen je dvostruki strijelac Bojan Milanović.

  STARIJI PIONIRI:

  U kategoriji starijih pionira u finalu su se sastale ekipe Borca iz Kneževih Vinograda i Darde. Utakmicu je Borac dobio boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je u regularnom dijelu utakmice rezultat bio 1:1. Borac je poveo sa 1:0 pogotkom Elvisa Đulinca u 9. minuti utakmice, a Darda je izjednačila u 47. minuti pogotkom Bojana Popadića. U lutriji jedanaesteraca brilijirao je vratar Borca Filip Borić koji je obranio 3 jedanaesterca te tako zaslužio epitet igrača utakmice.

  KADETI:

  U kategoriji kadeta u finalu su se sastali ekipe Baranja-Belje i Darde. Belomanastirci su bili bolji rezultatom od 4:0. Dvostruki strijelac za Baranju bio je Stjepan Tkalec (4., 33.), a po jedan su dodali Alen Bujadinović (60.) te Mihale Čačić (68.) Za igrača utakmice proglašen je igrač Baranje Alen Bujadinović kojemu je to bio vjerojatno najbolji rođendanski poklon.

  SENIORI:

  Vrhunac u ova dva dana bilo je finale seniorske konkurencije u kojem su se sastale ekipe Borac iz Kneževih Vinograda te Mladost iz Čeminca. U utakmici koja nije baš obilovala prilikama Borac je pobjedio tek boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je regularni dio utakmice završen rezultatom 0:0. Utakmicu su obilježila čak 4 crvena kartona. Kod Borca je crveni karton dobio Ivan Čerkez (57.) dok su kod Mladostaša pocrvenili Dino Juka (57.), Petar Alerić (57.)  i Nikola Jurčević (83.). U lutriji jedanaesteraca golman Borca Davor Šimara obranio je udarce Maria Šipure te Dejana Markovića što je bilo dovoljno da Borac dođe do pobjede. Za igrača utakmice proglašen je igrač Borca, Vanja Čosić.

  Spomenimo i to da je posječenost ovogodišnjeg finala kupa u oba dana bila odlična te je to još jedan dokaz da ljudi u Baranji i dalje vole nogomet.

  Galeriju slika možete pogledati ovdje.