NovemBEER fest @Plan B

  SHARE

  Agencija Adverta i Plan B pripremili su vam poslasticu za sva osjetila. U Planu B, od 19. do 21. studenog 2015. održava se NovemBEER fest uz BOBI, festival piva za istinske pivoljupce.

  Konceptualno drugačiji od svega što ste do sada imali priliku posjetiti, ovaj festival spoj je čiste ljubavi, istinskog užitka, odličnog ambijenta i glazbe namijenjen svim opuštenim, „openminded“ i pozitivno nastrojenim ljudima.

  Kroz 3 dana imat ćete priliku uživati u raznim pivima koja ne srećete toliko često na mjestima na koja izlazite, koje nemate priliku kupiti na polici svake trgovine. Imati ćete priliku uživati u pivima koja su produkt pozitivne opsesije da pojedinac napravi pivo koje će oboriti s nogu svakog pivskog hedonista.

  Uz popodnevna i večernja druženja, afterwork partije, koncerte, el classico, biljar, ponudu odlične hrane ne propustite doći i uživati u raznolikoj pivskoj ponudi te zajedno s nama kreirajte NoveBEER fest kao mjesto susreta, dobre zabave, druženja i uživanja sa stilom.

  PROGRAM:
  Petak, 20. studenoga
  SEED HOLDEN
  Bend Seed Holden je prema mnogočemu različit od ostalih. Da vam netko kaže kako postoji ekipa koja svira u postavi dvije akustične gitare i bubanj, ne biste vjerovali. No, ne radi se samo o postavi nego i o opširnom repertoaru kakav se rijetko gdje čuje. Svojim repertoarom, kako kažu, samo odaju počast uzorima koji su izvršili veliki utjecaj na njih, ali ni autorskog rada im ne nedostaje.

  Subota, 21. studenoga
  GROOVEUP
  GrooveUp osječka je funk&groove senzacija. Oni su nešto potpuno drugačije, svježe i novo. Priliku za poslušati ih imali ste na In da sofi na terasi Iktusa kada su svojom vrhunskom svirkom uspjeli zapaliti plesni podij koji se i dan danas dimi. Kada ih slušate imate osjećaj da se skupila ekipa iz neke svjetske metropole koja se odlučila igrati sa svojim ogromnim glazbenim znanjem i od te igre napraviti vrhunski glazbeni proizvod koji te tjera da plešeš, da se dobro osjećaš, da budeš tamo gdje su oni.
  EL CLASSICO
  Prijenos najvećeg nogometnog derbija na svijetu uz veliki screen, odlično društvo i naravno, široku ponudu raznih piva koja nemate priliku konzumirati na puno mjesta.

  Od četvrtka, 19. studenoga do subote 21. studenoga
  KEMA – resident DJ & moodmaker
  DJ je već više od desetljeća i iz dana u dan dobiva nove fanove. S jedne strane spreman je rasplesati i karmine, a s druge strane po potrebi zna biti toliko suptilan da ćete se uz njegov nastup osjećati sretno, a da ni ne znate razlog. Za novemBEER je pripremio posebne setove koji će i pivo koje pijete činiti boljim. Svaki dan festivala od 15:00 sati, te nakon live nastupa imat će te priliku plesati, uživati, opuštati se onako kako to Kema odredi.

  Radno vrijeme festivala je četvrtak i petak od 15:00 do 02:00 sata te u subotu od 15:00 do 03:00 sata. Cijena ulaza za svaki dan iznosi 30 kuna, a karta uključuje konzumaciju jednog od piva kuće: Kozela ili Pilsner Urquella.