Nova prometna nesreća u Petlovcu, vozač se zabio u ogradu obiteljske kuće

  SHARE

  U subotu oko 3 sata u noći došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač Škode Felicie zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti izgubio kontrolu nad upravljačem te se zabio prvo u šaht pa zatim u ogradu obiteljske kuće.

  Prema saznanju Baranje info u vozilu su se nalazile 4 osobe iz mjesta Sveti Đurađ, a vozač je navodno imao alkohola, a o koliko je promila riječ za sad nemamo informacije. U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen.

  Treba napomenuti da ovo nije prva prometna nesreća na tom zavoju. Točnije, ovo je jedna od crnih točki u Baranji što se tiče prometnih nesreća. Tijekom par godina, ovaj zavoj i kuća bili su često mjesto prometnih nesreća. Doznajemo da se osim automobila u kuću još zabio šleper koji je prevozio repu, a jednom prilikom u dvorište kuće čak uletio i autobus.

  Po pitanju sigurnosti na ovom dijelu ceste mnogi građani, organizacije te mjesni odbor ukazivali su Općini da na navedenoj lokaciji treba postaviti zaštitni branik uz cestu kako bi sigurnost obiteljske kuće i ukućane bio lagodan i donekle siguran.

  Ali na apele nitko nije reagirao!