Nova Europa otvara Pizzeriju i Grill radnju

  SHARE

  Najpoznatija Belomanastirska pekara Nova Europa u ponedjeljak 23.04. otvara novi ugostiteljski objekt u Ulici kralja Tomislava. Uvode se velike novine na meniju, tako će uz standardne usluge pekarskih proizvoda nova radnja u svojoj ponudi imati jela s roštilja, pizze, tjestenine, salate, hamburgere i sendviče.

  Novim vrstama hrane pekara Nova Europa želi obogatiti svoju i tako već široku paletu prehrambenih proizvoda.

  Vrijedi spomenuti pekara  Nova Europa osim pogona za pripremu pekarskih proizvoda i pizzerije posjeduje i moderni pogon za proizvodnju kolača i torti za sve prigode.

  Prema riječima Voditelja proizvodnje Leonadra Gjibexhia:

  „ Cilj otvaranje nove moderne pekarsko-grill radnje leži u činjenici da na području grada Beloga Manastira ne postoji restoran brze hrane koji može svojim kupcima ponuditi jelo za stolom u ugodno uređenom prostoru. Sadašnju ponudu čine manji objekti gdje se naručena hrana čeka ispred radnje i jede se s nogu.

  Budući da smo uvidjeli navedene nedostatke u našoj ponudi, ali i ponudi konkurencije odlučili smo se za ovaj korak s ponudom jela s roštilja, pizza, tjestenine, salate, hamburgere i sendviče  i druga. Prednost nove radnje je u tome što će se cijeli proizvođački proces odvijati na jednoj lokaciji, bez dostave pekarskih proizvoda, jer je  radnja opremljena najmodernijom opremom i sustavima za proizvodnju svih prehrambenih proizvoda koje će nuditi u svojoj ponudi.”

  Za kraj su nam iz pekare Nova Europa istaknuli kako će prilikom otvaranja pripremiti bogatu ponudu proizvoda i neka iznenađenja, stoga dođite na otvorenje nove radnje i počastite svoje nepce ukusnom i neodoljivom hranom.

  Dojam zaokružuje i uistinu pristupačna cijena menija u koju ćete se moći sutra uvjeriti, a radno vrijeme od ponedjeljka do subote od 6 do 22 sata, nedjeljom ne rade.