Najavljen novi nastavak Need for Speed-a

  SHARE
  Foto: Screenshot YouTube
  Foto: Screenshot YouTube

  Novi Need for Speed stiže na tržište tek u studenom ove godine, već je poznato da se igra vraća svojim korijenima, tako da će dvadesetogodišnju Need for Speed frašizu dovesti u redizajniranoj verziju.
  Novi nastavak igre nudi mogućnost izrade vlastitog lika koji će zatim kroz igru ići svojim putem. Kreatori igre zamislili su igru kroz višestruka preklapanja priča u pet različitih načina za igru: Speed, Style, Build, Crew i Outlaw. U svakom od ovih načina igrač stječe ugled, iskustvo i dodatno napreduje na svom putu kroz igranje. Sama lokacije igre bit će smještena u Venturi Bay, izmišljenoj zapadnoj obali koja će se protezati od centra grada, luke, pa do kanjona. Uglavnom će utrke biti u gradskom okruženju, a biti će moguće voziti i van grada kraće dionice.
  Većini igrača se neće svidjeti što je za igranje Need for Speed-a potrebna internet konekcija to znači da će igra biti na online modu koji se već ranije mogao vidjeti u Need for Speed Rivals. Offline mod još nije potvrđen, a više se informacija i opširnija najava očekuje već 15. lipnja kada će biti objavljen prvi trailer za igru.