Najava: Čvarakfest u Karancu

  SHARE
  foto:TZ Baranja
  foto:TZ Baranja

  Čvarakfest se održava ovog vikneda u Karancu. Jedna je od prvih većih manifestacija u Karancu koja ga je učinila brendom seoskog turizma u Baranji, ali i šire. Pošto nam dolazi vrijeme kolinja ili svinjokolja došlo je vrijeme i za održavanje ovogodišnjeg Čvarakfesta koji je planiran početkom Adventa već tradicionalno na sajamskoj livadi uz katoličku crkvu.
  Ovaj tradicionalni gastro događaj održati će se ove subote 28. studenog 2015. godine. Ne sumnjamo da će ovaj doživljaj privući sve ljubitelje domaćih specijaliteta bogate baranjske gastronomije. Sam Čvarakfest predviđen je kao natjecanje u prženju čvaraka čiji pobjednik će ponosno nositi titulu čvarak-majstora za 2015. godinu i bogatu nagradu sponzora ERGO osiguranja.
  Prijave za štandove na Čvarakfestu semogu vršiti za:
  1. Proizvođače domaćih proizvoda i suvenira, štand za izlaganje mogu rezervirati na telefon TZ Baranje 031/70 20 80, radnim danom od 7,30 do 15,30 sati ili e-mailom na info@tzbaranje.hr
  – Kotizacija po štandu iznosi 50,00 kuna;
  2. Prijave za natjecatelje Čvarakfesta u pripremi čvaraka, sudjelovanje mogu prijaviti na telefon TZ Baranje 031/70 20 80, radnim danom od 7,30 do 15,30 sati.
  – Kotizacija za natjecatelje iznosi 100,00 kn i uključuje drva
  – Natjecatelji će sami osigurati kotao i ostalo potrebno za pripremu čvaraka.