Luč stigao do nove pobjede

  SHARE

  TORJANCI- U sklopu 17. kola Baranjske lige u Torjancima je odigran općinski derbi između Graničara i vodeće ekipe Baranjske lige Luča. U izuzetno tvrdoj i borbenoj utakmici po lošem terenu gosti iz Luča su ipak pokazali da su s razlogom vodeća momčad lige.

  Nakon početnog ispitivanja snaga prvu dobro priliku imao je Bašnec kada je nakon slobodnog udarca Puškadije tukao glavom malo preko gola. Domaćini su većinom prijetili dalekometnim pokušajima Bošnjaka. Lučani su napadali i stvarali prilike preko Kolarića, Zrinskog i Labazana. u 30. minuti bolja igra Lučana urodila je plodom kada je Zrinski fantastično odigrao najboljeg strijelca lige Kolarića kojemu nije bilo teško zabiti 28. pogodak ove sezone za vodstvo gostiju.

  Nastavio je Luč sa dominacijom na terenu i prijetio preko Kolarića i Bašneca. U 41. minuti Zrinski zaobilazi vratara domaćih te zabija pogodak za 2:0 i utišava glasnu domaću publiku. Drugo poluvrijeme bilo je preslika prvog, Lučani su dominirali, stvarali prilike, a Torjančani dalekometnim pokušajima pokušavali iznenaditi Sabljića no Sabljić je bio koncentriran. U 73. minuti utakmice Labazan zabija pogodak za 3:0 i rješava sve dvojbe oko pobjednika.

  Nakon toga Luč je imao nekoliko zicera i pravo je čudo da se rezultat do kraja nije mjenjao. Završilo je 3:0 i Luč ostaje vodeća momčad Baranjske lige. Zaslužena pobjeda

  izvor:24info.hr