Koncert Halida Bešlića u Našicama

  SHARE

   

  foto: press
  foto: press

  Legenda narodne glazbe, Halid Bešlić održat će u nedjelju, 20. prosinca 2015. svoj prvi samostalni koncert u Našicama, u dvorani Osnovne škole kralja Tomislava.

  Koncert godine u Našicama, kako ga mnogi nazivaju i s nestrpljenjem iščekuju, već je u samoj najavi izazvao velik interes Našičana i žitelja okolice.

  U okviru promocije posljednjega albuma i turneje “Romanija”, Halid Bešlić predstavit će uživo neke od uspješnica s novog albuma: “Sijede“, “Sevdah da se dogodi“, “Lavanda“…, a zatim ponoviti s fanovima stare hitove: “Prvi poljubac”, “Čardak”, “Miljacka“, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune” i brojne druge.
  Predgrupa će biti izvrsni glazbeni sastav Pepermint. Koncert počinje u 20.00 h.

  “Čast mi je i radost zapjevati s prijateljima koji će doći u Našice na koncert. Krajem listopada oduševila me energija Našičana u emisiji „Lijepom našom“ i tom sam prilikom obećao i sebi i njima da ćemo sve ponoviti na velikom, pravom koncertu. I, eto me, dolazim u ovo najljepše, predblagdansko doba…”, rekao nam je Halid Bešlić u razgovoru uoči koncerta.

  Posebni gosti bit će “Slavonski trubači” iz Virovitice!

  Prodaja ulaznica:

  NAŠICE: Hotel Park (recepcija)

  DONJI MIHOLJAC: ured Turističke zajednice

  SLATINA: ured Turističke zajednice

  OSIJEK: Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Viva (kod opće bolnice)

  RH, BiH, RS, H: kiosci Tisak, sustav Eventim i Entrio.hr

  CIjena ulaznice iznosi 80kn, a na dan koncerta 100kn.