Kazališna predstava Maturanti u Belom Manastiru

SHARE

pic_02

Kazališni život Belog Manastira aktivno živi zadnjih 11 godina, a posljednjih 8 održava se kazališni festival.

Ove godine festival je započeo nešto ranije, već u ožujku, a kazalištarci se nadaju da će (napokon) od iduće godine moći provesti svoje planove da festival traje cijelu godinu a ne samo u listopadu.

U petak 6. listopada s početkom u 19:00 sati u Beli Manastir dolazi neobična predstava – Maturanti, Satiričkog kazališta mladih iz Slavonskog Broda, koju publika ne gleda iz gledališta, već s pozornice zajedno s glumcima. Predstava je polučila uspjeh na FHKA festivalu u Vodicama.

REŽIJA: Silvio Stilinović
„…i što god Vam rekli, lijepo je živjeti! Pozdravljeni”…Eto, u jednoj rečenici cijela predstava. O životu, dilemama, ljubavima, željama, maturama, kiši i zmijama. Roman Maturanti tko zna koliko godina već fascinira mladu čitalačku publiku, a onda i one starije…rado se sjete patnje i bola prve ljubavi. Maturanti, njih četvero, pripremite se publiko draga, tražit će od Vas savjete. Pa eto…ponesite kišobrane, maramice, odgovore na pitanja s mature, sendviče i ravno u kazalište…ili ravno u život…koji je uglavnom, kazalište! (Silvio Stilinović)

Ulaznice se mogu nabaviti sat vremena prije početka predstave ili od srijede u kazalištu. Broj mjesta je ograničen. Ulaznice su po principu dobrovoljnog priloga!