Kadetkinje ŽRK Baranja najbolje u ligi

  SHARE
  Handball_the_ball-1024x682
  foto:pixabay

  Beli Manastir – ŽRK Baranja iz Belog Manastira natječe se u županijskoj rukometnoj ligi s dvije selekcije. To su mlađe kadetkinje od 2000. godine pa na više i sa selekcijom djevojčica od 2004. godišta na više. Osim rukometašica ŽRK Baranja u istim se kategorijama natječu i djevojčice iz ŽRK Darda.

  Nakon šest odigranih kola mlađe kadetkinje ŽRK Baranja imaju svih 6 pobjeda i nalaze se na prvom mjestu tablice u svojoj skupini s maksimalnih 12 bodova. U posljednjem su kolu pobijedile momčad ŽRK Darde rezultatom 21-15. Spomenimo također da djevojke iz Darde imaju jednu pobjedu i nalaze se na posljednjem 4. mjestu s dva boda. Čestitamo mlađim kadetkinjama ŽRK Baranja na osvojenom prvom mjestu u jesenskom djelu natjecanja.

  Foto:Ilustracija
  Foto:Ilustracija

  Djevojčice ŽRK Baranja također se nalaze na visokoj poziciji na tablici, u vrlo jakoj konkurenciji nalaze na 3. mjestu tablice od sedam ekipa s osvojenih 10 bodova. Odmah iza njih na 4. mjestu nalazi se druga selekcija Baranjki i to djevojčice iz ŽRK Darda s osvojenih devet bodova. Za djevojčice jesenski dio sezone još nije završen, preostalo je odigrati još dva kruga utakmica i to za vikende 5.-6. i 13.-14. prosinca 2015. godine.

  Foto:Ilustracija
  Foto:Ilustracija