Manifestacija ˝Jesen u Baranji˝ – Beli Manastir

    SHARE

    U pravoj jesenskoj idili s ponekom kapi kiše danas (subota 26.09.2015.) je u Belom Manastiru nastavljen program u sklopu ˝Jesen u Baranji˝. Pa smo tako mogli pogledati novu dimenziju najpopularnijeg muškog sporta, ali u izdanju s bundevama i s novim imenom ˝bundomet˝. Teren je postavljen u samom centru grada, a ekipe su igrale na slamnatom terenu.

    Domaće je domaće, tako su i štandovi sa domaćim proizvodima bili postavljeni u centru također u sklopu manifestacije. Dok su na drugom djelu grada Matica umirovljenika Grada Belog Manastira u Sportskoj dvorani Beli Manastir organizirali malu olimpijadu u raznim sportovima kao na primjer pikado, šah, kartanje, bilijar i mnogi drugi.

    A prije samog natjecanja predsjednica Matice umirovljenika Grada Belog Manastira Katica Ničin pozdravila je sve nazočne. A zatim su nekolicina članova iz Matice umirovljenika Osijek otpjevale dvije stare slavonske pjesme, te nakon njih su nastupili Udruga “Tradicijom za budućnost” -FS “Kraluši koju su otpjevali i otplesali i pokazali jedan dio međimurske kulture.

    Donosimo vam galeriju fotografija kojima smo obilježili drugi dan Jeseni u Baranji.