Izrada web stranica već od 1.500,00 kuna

  SHARE
  foto:pixabay
  foto:pixabay

  Specijalizirani smo za izradu:

  prilagođenog web dizajna u različitim branšama za klijente koji žele da im njihova web stranica pomogne održati uspješno poslovanje,

  responzivne web stranice prilagodljive svakom uređaju i ekranu, koje su spremne za generiranje pozitivnih rezultata istog trena nakon objave.

  Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idealno rješenje stranice i njezina izrada.

  Posao odrađujemo profesionalno i u zadanom rokovima. Pratimo, usvajamo i primjenujemo najnovije tehnologije u razvoju web dizajna.

  Nekoliko elemenata kod formiranja cijena izrade internet stranice kako bi mogli procijeniti okvirni iznos za vašu stranicu

  Domena – ukoliko se radi o .hr domeni i identičnog je naziva kao što je vaša tvrtka u Trgovačkom sudu onda je ona besplatna. U protivnom sugeriramo zakup .com, org, net, .eu ili druge domene.

  Izrada stranica kreće se od 1.500,00 kuna, a ovisi o veličini stranice, broju kategorija, količini sadržaja koju treba obratiti, raznim dodacima te veličini i namjeni stranice.

  Hosting se kreće od 250,00 do 1.000,00 kuna godišnje ovisno o veličini prostora na serveru, godišnjem prometu koji ostvarujete.

  Održavanje stranice kreće se od 200,00 kuna – 1.000,00 kuna mjesečno sukladno potrebama klijenta

  Osim izrade web stranica, u svojoj ponudi imamo sve ostale usluge koje su potrebne za uspješno poslovanje kao što su:

  • Digatilani marketing
  • Kreativna rješenja / grafički dizajn
  • PR usluge & Odnosi s medijima
  • Multimedijalne usluge

  Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju putem mail-a info@mbpress.hr ili putem broja mobitela 095/8826-386.