Ivan Šarić i Nova TV učinili divnu gestu “Baranjskim leptirićima”

    SHARE

    Svima je poznato kao Nova TV, kao i ostale televizijske kuće u Hrvatskoj organiziraju razne humanitarne akcije prikupljanja pomoći, dodjele donacijama i slično. Televizijskom voditelju Ivanu Šariću također nisu strane humanitarne akcije, a svoju popularnost je također gradio na show-u “Tko će ga znati” u kojemu je na ulicama gradova dijelio novac građanima.

    Nova TV i ove jeseni snima popularni show “Tvoje lice zvuči poznato” u kojem između ostaloga sudjeluje i spomenuti Ivan Šarić. Naime, nakon svake emisije pobjednik iste izabire jednu Udrugu po svom izboru kojoj nakon toga Nova TV donira iznos od 10.000,00 kuna.

    U četvrtoj emisiji showa Ivan Šarić oduševio je sve svojom transformacijom u Grace Jones. Dobra izvedba donijela mu je pobjedu u emisiji i mogućnost izbora Udruge kojoj želi donirati novac. On je odlučio pomoći Udruzi “Baranjski leptirići”. Njegova gesta da pomogne jednoj baranjskoj udruzi svakako je hvale vrijedna, a u današnjoj oskudici sredstava u udrugama ovaj će iznos sigurno pomoći u radu Udruge Baranjski leptirići.