Iskoristite vikend za odličan shopping u Portanovi!

  SHARE

  Iskoristite Black Friday popuste, sudjelujte u nagradnoj igri, darujte krv ili poklonite svoju staru odjeću onima kojima je najpotrebnija.

  Ovaj petak je Black Friday/Crni petak – dan kada vas u mnogim trgovinama u Portanovi očekuju popusti. Točan popis trgovina u kojima vas očekuju pogodnosti možete pronaći na web stranici Portanove!

  Izbor u Portanovi je raznolik i svatko će pronaći nešto za sebe, a nakon odličnog shoppinga uz predočenje računa na Info pultu preuzmite svoj kupon i sudjelujte u fantastičnoj nagradnoj igri. U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti automobil Toyota AYGO ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada… poklon bon u vrijednosti od 2.000 kuna u Luckia casinu, poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna trgovine Amadeus+, Europa92, Tele2, Heta ili poklon bon u vrijednosti od 500 kuna Top Shopa, Triumpha, Ferivi sporta, trgovine ShoeBeDo, CCC, Springfield, Office shoes, bio&bio, Offertissima ili Twister igraonice.

  Svake posljednje subote u mjesecu, pa tako i ove, imate priliku napraviti jednu od najplemenitijih gesti jer je u Portanovi organizirano dobrovoljno darivanje krvi. Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u TC Portanova od 16 do 19 sati.

  Ove subote također možete pomoći onim najpotrebitijima svojim sudjelovanjem u humanitarnoj akciji „Otvori ormar, otvori srce“! Ispraznite svoje ormare od odjeće i obuće koja vam je suvišna i poklonite onima kojima je potrebna. Akcija se održava od 10 do 12 sati na prizemlju Portanove, kod panoramskog lifta. Sva roba prikuplja se za Crveni križ Osijek.
  Vidimo se u Portanovi!