Humanitarna utakmica zvijezda Za Mislava Šuška

  SHARE
  foto:facebook
  foto:facebook

  Ivanec, 23.04.2015.- jučer je u Ivanecu, malom mjestu blizu Varaždina, odigrana utakmica kojoj je cilj bio skupiti novčanu pomoć za Mislava Šuška, 14-godišnjeg dečka iz Belog Manastira, koji boluje od cerebralne paralize, za nadolazeće operacije koje će mu pomoći da napravi prvi korak.

  Pred oko 350 gledatelja zaigrala su neka poznata imena sa naše estrade i nogometa a medu njima su najpoznatiji Goran Vlaović, Tomo Šokota, Branko Strupar, Boris Živković, Veldin Karić, Tomislav Rukavina, fotograf Damir Hoyka, Mejaši i ostali. Organizator je bio Drele koji je komentirao cijeli susret te zasmijavao publiku.

  Iako je rezultat bio u drugom planu, napomenimo da su Humane zvijezde Hrvatske (Vlaović, Šokota itd.) pobijedile Mislavove prijatelje (Mejaši, Karić itd) sa 6:5. Ono bitnije je iznos od 10.000,00 kuna koji je skupljen za Mislava. Dojma sam da je iznos trebao i morao biti veci s obzirom na zvijezde koje su bile u igri.

  Ovim putem pozivam sve koji pročitaju članak i koji to mogu da uplate koliko mogu na račun HR87 2340 0091 5106 8917 6, sa naznakom – pomoć za Mislava.

  izvor:24info