Gradsko Vijeće će dobiti novog potpredsjednika

  SHARE
  foto:24info
  foto:24info

  Beli Manastir – dana 17. prosinca 2015. godine (četvrtak) u 15,00 sati održati će se 24. Sjednica Gradskog Vijeća u vijećnici Grada Belog Manastira. Na sjednici će se izabrati novi podpredsjednik gradskog Vijeća nakon što je na prošlom Vijeću smijenjen Srečko Ivković, a 17.-tog će kako neslužbeno doznajemo za novog podpredsjednika biti predložen Steven Ristić.

  Osim navedenoga na Vijeću će biti predloženo donošenje nekoliko odluka od kojih smo za vas izdvojili Odluku o autotaksi prijevozu, za područje Grada, Odluka o radnom vremenu u ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada, kao i odluka o povjeravanju obavljanja komunalne djelatnosti – tržnice na malo na području Grada Belog Manastira trgovačkom društvu ʺBaranjska čistoćaʺ d.o.o. Beli Manastir.

  Na istoj će biti dani prijedlozi rješenja o dva razrješenja i imenovanja i to; Rješenja o razrješenju i imenovanju predsjednika Upravnog vijeća Centra za kulturu Grada Belog Manastira i Rješenja o razrješenju i imenovanju predsjednika Odbora za društvene djelatnosti.

  Također će Vijeću biti upućeni Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na sklapanje ugovora o nabavi radova na ugradnji termodinamičkog i fotonaponskog solarnog sustava u objekt Kino dvorana Centra za kulturu i Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na sklapanje ugovora o nabavi radova na poboljšanju energetske učinkovitosti javne rasvjete ulice Trg Slobode u Belom Manastiru.