Galerija fotografija: Neslužbeno izviješće prometne nesreće u Belom Manastiru

    SHARE

    Beli Manastir- kako je neslužbeno doznao naš novinar od očevidaca na mjestu prometne nesreće, tijek nesreće je bio otprilike slijedeći; Za pretpostaviti je kako se vozilo marke Opel Astra osječkih registarskih oznaka sive boje kretalo Ulicom Vladimira Nazora prema raskrižju s Školskom ulicom. Unatoč povišenom pješačkom prijelazu i znaku obveznog zaustavljanja siva Astra se nije zaustavila, te je svojim prednjim krajem udarila u suvozačevu stranu policijskog vozila marke Škoda Octavia, kojem je oduzela prednost prolaska.

    Policijsko vozilo se kretalo Školskom ulicom iz smjera tržnice prema Domu zdravlja od siline bočnog udarca vozilo je skrenulo ulijevo i završilo na pješačkoj stazi. Sreća da u tom trenutku nikoga nije bilo na inače frekventnom dijelu pješačke staze u blizini osnovne i srednje škole.

    Bijelo vozilo marke Opel Astra belomanastirskih registarskih oznaka kretalo se Školskom ulicom iz suprotnog smjera od policijskog vozila. Nakon što je policijsko vozilo naglo skrenulo ulijevo na njega je prednjim krajem naletjela bijela Astra.

    Također smo neslužbeno saznali da su vozaču i suvozaču policijskog vozila pripadnici hitne pomoći ukazali prvu pomoć, te su ih odvezli vozilom s mjesta nesreće na daljnje pretrage. Kao što se vidi na fotografijama u galeriji nastale je velika šteta na svim vozilima. Sutra se očekuju službene informacije o prometnoj nesreći.