Galerija: Advent u Baranji

  SHARE

  Beli Manastir -Turistička zajednica Baranje organizator je završnice ovogodišnjeg Adventa u Baranji, koja se održala, 20. prosinca na Trgu slobode u Belom Manastiru.

  Održan je iznimno bogat i zanimljiv program. Na postavljenoj pozornici na otvorenom nastupali su članovi HKUD-a Beli Manastir, Župnog zbora Sv. Martin, SKOK kluba i Gimnastičkog kluba Beli Manastir, te su svojim nastupima pokupili salve pljeska i oduševljenja okupljenih.

  Osim spomenutih nastupili su još polaznici Umjetničke škole Beli Manastir, glazbeni sastav Trilium, dok su modnu reviju organizirali simpatični Mravci Znalci i njihov Mravomraz.

  Neizostavan dio Adventa u Baranji bio je i veliki Božićni sajam na kojemu je izlagalo približno 40 izlagača raznih delicija i tradicijskih proizvoda. Okupljeni su na sajmu mogli uživati u mnogim tradicionalnim božićnim slasticama poput slasnih medenjaka, kuhanom vinu te božićnim palačinkama, naravno sve začinjeno s neponovljivom božićnom atmosferom.

  Čaroliju predbožićnog ugođaja moglo se upotpuniti romantičnim poljupcem ispod imele i vožnjom kočijom.

  Nekoliko minuta dug vatromet bio je vrhunac večeri koje je kao božićno iznenađenje na posljednjem danu Adventa u Baranji okupljenima pripremila Turistička zajednica Baranje. Nedugo nakon vatrometa iznenađenja oko 19:30 održano je puštanje lanterni s božićnim željama u nebo, čime je završena manifestacija Adventa u Baranji.