Francuzi koji su oduševili Hrvatsku, uskoro stižu u Osijek i Baranju

  SHARE
  foto:screenshot/youtube
  foto:screenshot/youtube

  Jeste li čuli priču o tri mladića koji su napravili izvrsnu reklamu za našu prekrasnu zemlju?!

  Priča glasi ovako.
  Ove godine na Facebook stranici ˝Vlada Republike Hrvatske˝ osvanuo je video koji su trojica mladića snimili prilikom posjeta Hrvatskoj. Nije to običan video, taj video je jedna odlična reklama koju su mladići snimili iz čiste zabave, a ispalo je i više nego odlično.
  U posjetu Hrvatskoj proveli su dva tjedna ( četrnaest dana) i svojom GoPro Hero4 Silver kamerom snimali svoje dnevne aktivnosti, selfie i ljepote lijepe naše.

  Posjetili su: Zagreb, Split, Hvar, Krka Nationalni Park, Zadar, Paklenica Nationalni Park, Pag, Plitvička jezera. Majstor videa je Pascal Tang, a s kolegama je napravio odlicnu promociju za hrvatski turizam.

  Sada je na redu video.


  To je bila priča o videu koji je Hrvatsku promovirao u svijetu, a sada slijedi druga priča.

  Naime, ova druga priča se još piše, ali početak glasi otprilike ovako.

  Ovih dana, točnije već sutra, ista ekipa u vodstvu Pascala Tanga iz Francuske se vraća u Hrvatsku po još jedan odličan video uradak. Za ovaj video izabrali su Slavoniju i Baranju odnosno Pascal se je odazvalo pozivu hotela Maksimilian iz Osijeka te će u organizaciji Turističke zajednice Baranje posjetiti istok Hrvatske. Projekt su podržali CroCulTour-hrvatsko društo kulturnog turizma te Turistička zajednica Osječko baranjske županije.

  Zato, nemojte u čudu gledati trojicu mladića dok šeću baranjom i mašu s kamerom na štapu uokolo, to su vjerovatno ovi dečki i pišu još jednu prekrasnu priču o čarima lijepe naše.

  Njihove dnevne avanture po Slavoniji i Baranji možete pratiti na crossit.me, gdje već stoji najava za ˝Special Road Trip˝Početak prikazivanja je predviđen već za 9.10.2015. godine (ovaj petak).