DVD Beli Manastir proslavio 90-u obljetnicu svoga postojanja

SHARE
Foto: MB Press
Foto: MB Press

U nazočnosti brojnih gostiju Dobrovoljno vatrogasno društvo Beli Manastir obilježilo je 90. godina svoga postojanja. Povodom ove velike obljetnice članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva pripremili su svečanu proslavu obljetnice pod pokroviteljstvom Grada Belog Manastira i supokroviteljstvom tvrtke Vatropromet d.o.o. u hotelu Patria u Belom Manastiru.

Svečani program je vodila Dunja Vlahek, glumica Gradskog kazališta Beli Manastir, a prigodni program uveličali su HKUD Beli Manastir i Harmonikaški orkestar “bm5h”.

Predsjednik DVD-a Vladimir Kedmenec uručio je posebna priznanja za vrijedan rad vatrogasnog pomladka i mladeži, a dok su ostali članovi nagrađeni s spomenicama i vatrogsanim plamenicima sukladno ostvarenim pravilniku DVD-a i ostvarenim doprinosima.

Nakon svečane sjednice i dodijeljenih priznanja, gradonačelnik Tomislav Rob se obratio prisutnim gostima, pohvalio dosadašnji rad DVD-a Beli Manastir te im poželio što manje intervencija u budućnost.

Ispred Županije nazočne goste pozdravio je Goran Ivanović te DVD-u poželio puno uspjeha u daljnjem radu te je istaknuo da je i sam vatrogasac te da vatrogasci uvijek imaju podršku Županije je oni su ti koji spašavaju tuđe živote pri tom riskirajući svoje.

Predsjednik DVD-a Vladimir Kedmenec zahvalio se svima koji su dolaskom uveličali ovu proslavu te je naglasio da DVD Beli Manastir broji 91 člana koji aktivno usavršavaju i povećavaju svoja znanja o zaštiti od požara i o ostalim nepogodama, kako bi uvijek bili spremni zaštiti i pomoći mještanima.

Galeriju s fotografijama možete pogledati ovdje.