Danas finale Zimske malonogometne lige – NS Beli Manastir

  SHARE
  foto:Marko Balukčić/24info
  foto:Marko Balukčić/24info

  Danas se u 20 sati i 30 minuta igra finale Zimske malonogometne lige u sportskoj dvorani u Belom Manastiru. U finalu se sastaju Baranja-Belje i Hajduk iz Popovca. Baranja-Belje je do finala došla nakon što je jučer pobijedila Radnički iz Meca rezultatom 3:1, a Hajduk iz Popovca deklasirao je NK Borac iz Kneževih Vinograda rezultatom 0:3.

  Momčad Baranja-Belje nije imala baš lagan posao da dođe do finala ovogodišnje Zimske malonogometne lige. Naime, Baranja-Belje je u dosadašnjem dijelu turnira pobjeđivala NK Grabovac (3:1), NK Špartu (2:1), Radnički iz Meca (3:2), NK Polet iz Karanca (4:3), dok je izgubila dvije i to protiv NK Darde (0:3) te NK Borca iz Kn. Vinograda (3:5).

  Momčad Hajduka iz Popovca je također isto kao i Baranja-Belje izgubila dvije od šest utakmica. Pobjeđivali su NK Davor iz Branjine (6:2), NK Belje iz Kneževa (5:2), NK Polet iz Karanca (4:1) te Radnički iz Meca (2:0), a izgubili su dvije i to protiv NK Vardarca (4:3) i NK Petlovca (4:3).

  Utakmicu prije finala će igrati za 3. mjesto Radnički iz Meca i NK Borac iz Kn. Vinograda. NK Borac iz Kn. Vinograda je jučer poražen rezultatom 0:3 protiv Hajduka iz Popovca.

  Danas se još sastaje selekcija U-13, a igraju Noćni Klub Outside – NK Šparta s početkom u 16:00h.

  Od 16:50h igraju selekcija U-16, a sastaju se Rabo d.o.o. – Udruga Mladih Lug. U 17:30h slijedi REVIJALNA UTAKMICA između GRADSKO VIJEĆE BM – SUCI NS BM.

  Utakmica za 3. mjesto ovogdišnje Zimske malonogometne lige se igra u 18:00h, a sastaju se NK Borac Kn. Vinogradi – Radnički Mece.

  U 19:00h počinje proglašenje najboljih sportaša GRADA BELOG MANASTIRA!

  FINALE ZIMSKE MALONOGOMETNE LIGE JE NA RASPORED OD 20:30h.

  BARANJA BELJE BELI MANASTIR – HAJDUK POPOVAC!