Četvrta pobjeda Petlovca zaredom

  SHARE

  Petlovac- U 17. kolu druge županijske nogometne lige preporođeni Petlovac ugostio je ekipu Columbusa iz Suze. Gosti su zaprijetili već u 4. minuti nakon što je Đukić iz slobodnog udarca sa 25 metara pucao malo preko gola. U 10. minuti opet prijete gosti nakon što je Martinović pokušao sa 16 metara, no njegov udarac odlazi malo pokraj desne vratnice vratara Vuka. U 19. minuti, prva prava prilika za domaćine. Korner je izveo Antun Mesar, Dejan Bašnec skače visoko, udara loptu s glavom, ali s crte loptu uspijevu izbiti Kromer.

  Još jednom gosti pokušavaju s ruba šesnaesterca, pucao je Terzija, no opet pokraj gola. I to je bilo sve što smo vidjeli od gostiju. Nakon toga na terenu je postojala samo jedna momčad. Bašnec je još jednom pokušao sa 17-18 metara u 21. minuti no hvata to Musa.

  U 31. minuti Novak prima loptu na 40 metara od protivničkog gola i fantastično proigrava Kolarića koji izlazi sam ispred Muse i nije mu bilo teško pospremiti loptu u mrežu za vodstvo domaćina i veliko slavlje. Nakon samo 2 minute, u 41. minuti Novak još jednom maestralno proigrava Preksavca na desnu stranu koji na drugoj stativi pronalazi slobodnog Kolarića kojemu nije bilo teško zabiti svoj drugi gol na utakmici i povečanje vodstva Petlovca.To je bilo sve što smo vidjeli u prvom poluvremenu utakmice.

  U nastavak Petlovčani ulaze sa još više želje, u 48. minuti Preksavec malo iskosa pokušava no njegov udarac prolazi pokraj vratnice. U 53. minuti vidjeli smo potez utakmice, Kuček je primio loptu, sjurio se prema golu gostiju, nanizao 3 igrača i pogodio za sada već visokih 3:0. U 63. minuti Bašnec izlazi oči u oči sa gostujućim vratarom Musom no nije pogodio okvir gola. Nije Bašnec imao sreće danas.

  U 71. minuti Balukčić prolazi po desnoj strani, ubacuje loptu u peterac gostiju, lopta dolazi do Preksavca koji promašuje prazna vrata. Nevjerojatan promašaj Preksavca. No ono što nije uspio Preksavec uspio je Josip Koršoš koji je u 85. minuti iskoristio katastrofalnu pogrešku gostujuće obrane i postavio konačnih 4:0. Četvrta je to pobjeda zaredom Kolarićevih igrača i potvrda sjajne forme u proljetnom djelu prvenstva.

  izvor:24info.hr